All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

RATOVI ZVIJEZDA KAO INSPIRACIJA ZA NOVI DIZNIJEV HOTEL

loading...

RATOVI ZVIJEZDA KAO INSPIRACIJA ZA NOVI DIZNIJEV HOTEL – još 2015, Disney je otkrio svoje planove o izgradnji tematskog hotela inspirisanog Star Wars franšizom


Površina na kome je ovaj objekat rađen nalazi se na zemljištu originalnog Diznilenda i “Hollywood Studios” parka kompanije u Orlandu. Na ovogodišnjoj konvenciji, Dsney je izjavio da će ovaj prostor biti nazvan “Star Wars: Galaxy’s Edge” i da će svako ko posjeti novu lokaciju na Floridi, dobiti priliku da doživi 100% impresivan prostor, dvodevnu narativnu avanturu boravka u specijalnom ugostiteljskom objektu kreiranom na bazi ovog čuvenog filma.

Hotel će biti završen u narednih nekoliko godina i biće dizajniran kako bi izgledao kao neka od serije ikoničnih letjelica kompletiranih sa dijelom intergalaktičkog prostora na koga se pruža pogled sa svakog prozora. Gosti će imati priliku da “lete” replikom Millennium Falcon svemirskog broda, u punoj veličini, usred borbe između frakcija First Order i Resistance.

Dvodnevna avantura koštaće sve zainteresovane negdje oko 900 i 1.000 dolara, a posjedovaće sobe koje variraju kapacitetom za 4 osobe maksimum. Tokom dana, gosti će moći da istražuju park i jednostavne tematske restorane u raznim postavkama.

Tags: , ,

Related posts