Ognjen Amidžić, televizijsko lice, ranije je bio u braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom ali su se rastali. Ubrzo nakon toga, Amidžić je razvio osjećanja prema Mini Naumović, koja također radi na istoj televiziji. U početku su svoju vezu držali u tajnosti, ali su na kraju jedno drugom javno izjavili ljubav. Svoju romansu su radije čuvali privatnom i suzdržavali su se od previše razgovora o njoj.

 

Nakon što je prošla vijest o Mininoj vezi sa Ognjenom, novinari su počeli da objavljuju tekstove o njoj i otkrivaju detalje iz njenog privatnog života. Nagađali su da je bila podvrgnuta višestrukim kozmetičkim zahvatima, što je Mina žestoko negirala, tvrdeći da su njene pune usne naslijedile od oca. Nedavno se na društvenim mrežama pojavila Minina fotografija iz djetinjstva, koja otkriva njene prepoznatljive crte lica i istaknute usne, što potvrđuje njenu tvrdnju da nije imala nikakve kozmetičke prepravke. Zapravo, njene usne izgledaju toliko pretjerano da bi se mogle zamijeniti za lažne.

 

Povodom svog 48. rođendana, Ognjen je bio prijatno iznenađen gestovima svoje djevojke Mine. Mina je učinila sve više da dan učini posebnim tako što je njihov dom ukrasila balonima, ispekla ukusnu tortu i otvorila bocu slavljeničkog šampanjca. Vrhunac iznenađenja bila je srdačna poruka koju je Mina pokazala, proglašavajući Ognjena svojim “univerzitetom” i simbolizirajući ogromnu ljubav i divljenje koje gaji prema njemu. Ognjen, kao duhovit i razigran, nije mogao odoljeti da na Mininu iskrenu poruku ne odgovori sa dozom humora. Ognjenova proslava 48. rođendana ispala je zaista izuzetna i nezaboravna prilika, zahvaljujući Mininim nevjerovatnim naporima da se on osjeća voljenim i cijenjenim.