Učenik OŠ Vladislav Ribnikar K.K. (13) ubio je 8 učenika i portira i ranio još 6 zajedno sa nastavnicom a prema pisanju medija neće biti krivično gonjen jer nema ni 14 godina i nije odgovoran za svoje radnje. O ovome masakru upoznati su svi pa tako i učesnici rijaliti programa Zadruga.

 

 

Naime, u pismu je pisalo da svim članovima Zadruge žele da skrenu pažnju da je Srbija najavila dane žalosti zbog gubitka 8 mladih života u nedavnoj tragediji u jednoj osnovnoj školi u Beogradu. Kako su napisali izražavaju najsrdaćnije saučešče porodicama nevinih žrtava koje su izgubile živote a povrijeđđenima žele brz oporavak. Kako navode solidarni su sa narodom Srbije u ovoim teškim vremenima i nadaju se da će dobiti utjehu i podršku koja im je potrebna da prebrode ove tragične trenutke. Iako su detalji svi navedeni imaju i dodatne informacije koje je potrebno podijeliti.

 

Naime, Pink je zvanično saopštio da će rijaliti Zadruga biti eliminisana iz tv programa i da su sve emisije u okviru ovog programa ukinute. Odluka ostaje na snazi u periodu od 5 dana tokom kojih neće biti dozvoljeni prijenosi ili interaktivni učešće u vezi sa ovim programom.

Poštovani zadrugari, obaveštavamo vas da je Srbija trenutno u stanju žalosti za osmoro djece koja su tragično izgubila živote u incidentu u osnovnoj školi u Beogradu. Izražavamo najdublje saučešće porodicama nastradalih i nadamo se da će povrijeđeni imati brz oporavak. Kao rezultat ovog srceparajućeg događaja, sve emisije su otkazane. Pozivamo vas da iskoristite ovo vrijeme za odmor i podmlađivanje. Za to vrijeme molimo vas da postupate sa osjećajnošću i poštovanjem i izbjegavate bilo kakve sukobe ili nepotrebne radnje. Miljani takođe šaljemo tople rođendanske čestitke, ali je ljubazno podsjetimo da proslave treba ograničiti na Dubiozu i polazak odmah. Sve najbolje, šef zadruge.

Oglasi