All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

RASVJETA INSPIRISANA RADOVIMA SLAVNOG NAUČNIKA

loading...

RASVJETA INSPIRISANA RADOVIMA SLAVNOG NAUČNIKA – industrijski dizajn postao je vrlo popularan, pa ga mnogi vlasnici kuća i stanova koriste u svojim interijerima

Cijevi, zahrđali metal, te unikatni i maštoviti dizajni  glavne su karakteristike ovih stilova dekoracije, koji su, iako neobični, poprilično šik. Ukoliko ste među ljubiteljima takvog stila i želite pronaći luster koji će se uklopiti u vaš osobni ukus, ili vam je jednostavno potreban neki cool komad rasvjete industrijskog stila s primamljivim dizajnom, onda  vam ovaj članak može pomoći.

Danas vam predstavljamo seriju lustera Alison Berger, koja je inspirirana upravo Galileovom studijom o gravitacijskim valovima.

Lusteri su zasnovani na viziji protuteže i valova te posjeduju dizajn koji je inspiriran mehanikom. Kombiniraju kristalne kotače, utege kao i ručno puhane komade od stakla.

Svaka njihova komponenta može da bude podignuta ili spuštena, savršeno za one ljude koji se nikada ne zadovoljavaju nečim običnim. Iako ima ulogu lustera, ova naprava je  komad dekora, koji je svakako vrijedan vaše pažnje.

Tags: , , ,

Related posts