All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PRELIJEPA KUĆICA IZ SLOVENIJE

loading...

PRELIJEPA KUĆICA IZ SLOVENIJE – mala dvosobna kuća smještenu u Sloveniji, okružena je predivnim prirodnim pejzažem


Kuća pima eksterijer obilježen crnim metalnim panelima te mekani drveni enterijer. Unutar doma, crni namještaj i dizajnerski elementi čine kontrast drvenom enterijeru, što se najbolje može vidjeti u dnevnoj sobi kao i na stepeništu. Staklena vrata otvaraju dnevni boravak prema terasi u eksterijeru.

Nasuprot dnevnoj sobi nalazi se i trpezarija, koja takođe posjeduje vrata ka terasi u spoljnom dijelu. Prozori koji prate liniju i oblik kuće dozvoljavaju prirodnoj svjetlosti da kupa prostor enterijera. Bijela klupa smještena je duž zida i uključena je u jednu stranu trpezarijskog stola da bi se sačuvalo nešto kvadratnih metara.

Odmah do dnevne sobe smještena je kuhinja. Ova prostorija ima raspored U oblika opremljen otvorenim bijelim drvenim elementima, drvenim pultovima te otvorenim policama koje plutaju na zidu. Crni elementi, kao što su frižideri, sudoper i umjetnine takođe imaju svoje mjesto u kuhinji.

Na prizemnom spratu se nalazi jedino kupatilo u kući, a u njemu se nalaze crni tuš i pod, kao i svjetlo obojeni drveni elementi namještaja. Crna čelična ograda i stepenište vode ravno do prvog sprata, a na njemu se nalazi spavaća soba sa kosim krovom, idealno uklopljena u liniju kuće.

 

Tags: , , , ,

Related posts