Nakon samo kratkog perioda braka, Ana Korać odlučila je da raskine brak sa biznismenom koji je i otac njenog deteta.

Tokom čitave njihove zajednice, ona je marljivo štitila svog partnera od znatiželjnih očiju javnosti, prema njegovom zahtjevu.

Prvobitno, pouzdan izvor iz starletinog najužeg kruga otkrio je lokalnim medijima da je Koraćeva i zvanično raskinula brak, što je kasnije potvrdila i sama glumica.
Ana je ćutala o svojoj vezi, braku, a potom i razvodu. Međutim, počele su da kruže glasine. Na kraju je par odlučio da se razdvoji, a Ana je sa detetom ostala u stanu koji je od početka bio uknjižen na njeno ime i kupljen kada su zasnovali porodicu. Uprkos raskidu njihovog braka, brakorazvodni postupak je bio prijateljski, a obje strane su brzo postigle sporazum. Ana je odmah vratila svoje devojačko prezime u svim pravnim dokumentima, čime je proces razvoda bio okončan. Uz to, uklonila je sve fotografije bivšeg supruga, ne ostavljajući mjesta sumnji u njihovu nastavak veze, potvrdio je izvor “Informera”.

Ana Korać svoje objave na Instagramu dijeli pod korisničkim imenom @ana_korac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Korać 🥰 (@ana_korac)

Boraveći u ekskluzivnom kompleksu, Ana i njena porodica uživale su u miru i povučenosti koje pruža moderna zgrada koja je bila diskretno smeštena dalje od užurbane gomile, omogućavajući im da cene trenutke mira i intimnosti u svom porodičnom životu.

Visoka ograda okružuje rezidenciju koju nazivaju domom, dok se ogromno prostranstvo bujnog zelenila nalazi odmah ispred njihovog stana, stvarajući pravo utočište. Čitav kompleks je pažljivo zaštićen najsavremenijim nadzornim kamerama i najsavremenijim alarmnim sistemima. Prema medijskim izvorima, Ana je i nakon razvoda odlučila da ostane u ovom raskošnom stanu pored njihovog sina, okružena mnoštvom diplomata i cenjenih stranih zvanica.

Kako biste bili u toku sa najnovijim vijestima u vezi sa učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete pristupiti informacijama putem OVOG linka.

Sadašnje stanje Srbije

Oglasi