All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PRELIJEPA KUĆA U MALOM PRIOBALNOM GRADU

loading...

PRELIJEPA KUĆA U MALOM PRIOBALNOM GRADU – Kačagua je tih i idiličan mali priobalni gradić u Čileu, gdje sunce, pjesak i surfovanje pružaju relaksirajuće i predivne momente


Unikatni dizaj ove kuće omogućuje prostor dnevne sobe, kuhinje i trpezarije na gornjem nivou koji se proteže na spoljnu stranu konstrukcije širokom terasom, a kompletiran je spavaćim sobama te ostalim privatnim prostorijama na prizemlju.

Zamjenjujući uloge u tradicionalnom planu prostora, ovaj dom nudi svojim vlasnicima veoma slikovite poglede na okean iz zajedničkih prostorija, dok su spavaće sobe na lijep način izolovane.

U enterijeru, ova kuća ima veoma moderan stil nijansiran bijelim i plavim tonovima uparenim sa različitim vrstama drveta. Paneli od borovine na plafonima dodaju šarm prostranom domu sa pamentom ventilacijom i osvjetljenjem koji posjeduju filtere za odstranjivanje toplog vazduha bez prekidanja protoka svjetlosti.

Veoma smislen prelaz između spratova kuće dolazi u skoro nevidljivom maniru, dok čak i veoma nenametljiv dekor osigurava da fokus ostane na eksterijeru.

Tags: , , , ,

Related posts