PRELIJEPO DIZAJNIRANI LAVABOI – ako želite da osvježite svoj dekor u kupatilu a ne znate kako, postoji nekoliko načina

Cube je lavabo jedinstvenog stila kojeg je kreirao bugarski dizajner Viktor Vasilev. Ovaj lavabo ima nekoliko postavki i sve su one kreirane od mermera i stakla. Stvar koja prva zapada za oči jeste to da se vizuelno čini kao da lavabo ne postoji uopšte, a ovaj efekat se javlja zbog transparentnog stakla i pravih linija u crnoj boji koja izgleda gotovo nevidljivo u pozadini bijelog mermera.

    

Lavaboi od krečnjačkog kamena se još zovu i pravougaonim čudima, čije prave ivice stvaraju veoma lijep kontrast neravnoj površini materijala. Mnogo mekši od granita ili mermera, krečnjak je relativno lagan za obradu, što pogoduje njegovom oblikovanju u razne umjetničke forme. Kompanija Stone Forest nudi mnogobrojne umivaonike od ovog materijala, ali i kade dramatičnog izgleda takođe.

   

Francuski dizajner Gvenole Gansier kreirao je “un lavabos”, umivaonik koji može da se uklopi svuda. Obična baza klasičnog dizajna ponovo je osmišljena sa jednostavnim promjenama koje omogućavaju sve varijacije na temu i posjeduje veliko ulubljenje sa strane koje omogućuje okretanje lavaboa i njegovo podešavanje prema visini korisnika. Okretanjem oko svoje ose, dizajn može biti pozicioniran radi komotne upotrebe odraslih i djece u uspravnom položaju i pričvršćen na određenoj visini.

   

Oglasi