Didi Džej trenutno privlači medijsku pažnju iz različitih razloga, prvenstveno zbog njenog dinamičnog i povremeno burnog načina života. Prepoznatljiva je po svojoj sklonosti pomirenju i rješavanju sukoba, te po averziji da bude uključena u dugotrajne javne sporove . Najnovije vijesti o Didi Džej otkrivaju da se ona pomirila sa Jelenom Karleuša, iako je bilo ranijih sukoba u medijima. Gostujući u emisiji “Puls Srbije”, Didi Džej je otkrila informacije o njihovoj vezi. Ona je pojasnila da nije bilo direktnih tuča, ali su razne priče u medijima izazvale nesporazume. Didi Džej je naglasila da ona lično nije davala nikakve izjave po ovom pitanju. Ona je priznala da su ove neugodnosti vjerovatno nastale zbog pogrešnih tumačenja i zabluda.

 

Didi Džej je istakla da uprkos tome što se nije upoznala niti se družila, ima nevjerovatno pozitivan stav o Jeleni Karleuši. Kao gest dobre volje, Didi Džej je Jeleni poklonila čak i naočare, koje su toplo primljene, a Jelena se zahvalila. Osim toga, Didi Džej je pohvalila Jeleninu impresivnu profesionalnu putanju i željno iščekuje lansiranje njenog predstojećeg albuma.

 

Ovaj primjer ilustruje da se u domenu javnih ličnosti veze često susreću na društvenim mrežama iu štampi. Međutim, stvarnost može biti nijansiranija od onoga što se prikazuje u naslovima i senzacionalizovanim pričama. Izbor Didi Džej da se povuče iz sukoba i njena spremnost na pomirenje mogu potaknuti pozitivnu atmosferu i međusobno razumijevanje. Didi Džej poznata po svojoj muzičkoj karijeri i živom prisustvu na sceni, takođe je izrazila značaj njegovanja zdravih ličnih veza. Istaknula je spremnost da rješava nesuglasice i nesporazume kako bi održala harmoniju među kolegama.