All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PRELIJEPA KOLEKCIJA MODULARNOG NAMJESTAJA

loading...

PRELIJEPA KOLEKCIJA MODULARNOG NAMJESTAJA – dans, jednu od najvažnijih stvari predstavljaju multifunkcionalne varijante namještaja, narocito onda kada živimo u domovima manjih kvadratura…


Ovakav interaktivni koncept proizašao je iz želje da se kreira jedan zabavan komad nameštaja koji je lagan za upotrebu i može biti korišten kako u spoljnom, tako i u unutarnjem prostoru. Nameštaj je kreiran sa visokim standardima kvaliteta, dok je tim kompanije Since1984 radio jako naporno da bi osigurao da njihov proizvod bude adaptivan, pristupačan, samoodrživ, inovativan te funkcionalan.


Kolekcija sadrzi sedam unikatnih komada nameštaja koji mogu biti postavljeni na mnogo načina, sastavljeni i rastavljeni baš kao i kockice tetrisa. Pošto ove komponente mogu biti veoma lahko aranžirane i rearanžirane da bi se uklopile individualnim potrebama, a korisnici mogu izabrati forme laganih polica za knjige, ili ih postaviti jednu pored druge kreirajući krajnje unikatan stočić za kafu. Ranije ove godine, Since1984 je odnio kući “Home Interior Products” nagradu, koja se dodjeljuje na European Product Design događaju.


Ovaj namještaj je odlican za male životne površine, ali njegova minimalistička estetika i industrijski osjećaj takođe mogu savršeno funkcionisati u galerijama, radnjama, kancelarijama te okruženjima učionica.

Tags: , , ,

Related posts