Voditeljka Ana Radulović sinoć u Beloj kući je u jednom trenutku dala reč Heleni Foks, kako bi iznela nominaciju, nakon čega je i Lazar Čolić Zola otkrio gde je upoznao Milicu Veličković.

– Milica i ja nismo ni u kakvom odnosu, ne smeta mi ništa, izbegavamo se uspešno. Adam i ja smo od juče u vezi, tako da ostavljam Adama, šaljem Milicu – rekla je Helena.
– Jako nezgodna situacija za mene, dobar sam sa Terzom, neko ko je iz mesta iz kog ja dolazim, Adama poznajem pet godina. Adama poznajem dugo i hoću da kažem da vidim da u njegovoj debati vidim da još uvek nije sto posto otvoren prema Terzi. Iskreno moje mišljenje, mislim da ova devojka nije iskrena prema Terzi, dok što se tiče njega, mislim da je iskren, pokazuje ljubav i pokazuje da je voli.

Ko god misli da on nešto folira, mislim da je besmisleno. Videli smo se kod Filipa Cara na rođendanu, ne znam je. Što se tiče Adama, u nekim momentima sam skapirao da je trebao da ustane i da kaže: “Izvinjavam se što sam došao iz porodice Đogani”. Ja sam poznat po tome što sam se najviše izblamirao, a više bih voleo da sam iz porodice Đogani. Dobro poznajem Adama, a Terza je moj brat, tako da Adama ostavljam, šaljem ovu devojku – rekao je Zola.

– Adam mi nije ostao upečatljiv, ali je jako fin i kulturan momak. Retorički nije potkovan da bi mogao da se suprotstavi mnogima, pa zato bacaju drvlje i kamenje po njemu. Ja vam neću dodatno praviti tenziju i vršiti tenziju, biću fer plej i pustiti da se sami izborite. Milice, znaš kakvo ja mišljenje o tebi imam, ja te posavetujem uvek. Šaljem Adama, ostavljam Milicu – rekao je Lakić.

– Što se tiče Milice, nisam je gotivila u početku, nije mi se sviđao njen rečnik i to kako se izražava, ali smo se vremenom zgotivile. To je ona, ona je neko ko je iskren i takav kakav je i mislim da je jedina iskrena veza njena i Terzina, vidi se da se vole. Što se mene tiče, ti si meni super, ne glumiš. Što se tiče Adama, nemam lepo mišljenje, to što je uradio Marijani mi je totalno bezveze. On da je hteo nešto da sakrije i da nije hteo da se meša između Milice i Terze, ništa ne bi ni rekao, to su priče za malu decu. Šaljem Adama, ostavljam Milicu – rekla je Jovana.

– Ja sam sa Milicom imala odmah komunikaciju na sistematskom, koliko je ona mene iznervirala. Bila sam u fazonu: “Baš ću se svađati sa njom”, međutim, promenila mišljenje o njoj. Kod Milice mi se ne sviđa njena sebičnost. Ja vidim da se taj tiktok konstantno spominje, pa nije budalaština. Iznenadio me je kada sam ga videla, rekao je da neće ući ovde u “Elitu”. On je mene pitao, ja sam mu rekla da neću ući. Nekako smo se upoznali oči u oči tek ovde, mislila sam da ćemo biti u lepim i normalnim odnosima, međutim, prvu noć sam shvatila da nećemo. Nismo ni popričali, on se odmah distancirao. Šaljem Adama, ostavljam Milicu – rekla je Lejdi Di.

 

Oglasi