All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

SLUŠALICE U OBLIKU MAČIJIH OČIJU

loading...

SLUŠALICE U OBLIKU MAČIJIH OČIJU – slušalice za uši odavno su prestale biti isključivo funkcionalan uređaj – u posljednje vrijeme postale su i upečatljiv detalj, poput dobre torbe ili efektnih cipela

Cat Ear Headphones odlicne su kako za ljubitelje muzike, tako i za okorjele gejmere. Inspirirane su anime svijetom te su opremljene i LED svjetlima, tako da boju uvijek možete prilagoditi svom trenutnom raspoloženju i odjevnoj kombinaciji. Dijelovi oblikovani kao mačje uši ustvari su zvučnici, te ako želite možete podijeliti i svoju trenutnu listu pjesama sa ljudima oko vas. Zvučnici i LED svjetla kontrolisu se neovisno jedni od drugih, tako da podešavanje jedne funkcije neće poremetiti rad druge.

Slušalice su opremljene sa odvojivim kablom i baterijom koja se puni preko USB konektora (jedno punjenje osigurava i do 5 sati muzike). Veliki plus su i mehki jastučići koji se odli prilagođavaju obliku glave, izoliraju pozadinsku buku i omogućuju premium kvalitet slušanja.

Ljubitelji igrica će također biti oduševljeni sa ovim neobičnim slušalicama. Ako želite da se sa muzike prebacite na gejming, dovoljno je da priključite mikrofon koji je dio prateće opreme.

Cat Ear Headphones su jos uvijek prototip. Ali, tvrtka Axente Wear je preko online fundiranja već uspjela da sakupi preko 300 000 dolara, tako da je samo pitanje dana kada će slušalice sa mačijim ušima dospjeti na masovno tržište.

Tags: , , ,

Related posts