All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PREDIVNA TRANSFORMACIJA: Kuća koja podsjeća na ”Američki san” ali na Hrvatski način…

loading...

PREDIVNA TRANSFORMACIJA: Kuća koja podsjeća na ”Američki san” ali na Hrvatski način…

Jedan stariji bračni par koji su porijeklom iz Hrvatske, vratili su se nakon mnogo godina u svoj rodni kraj i odlučili su da potpuno transformišu jednu staru kamenu kuću u modernu hrvatsku ljepoticu.

Jedna od najvećih želja ovog bračnog para bilo je da se napravi otvoreni prostor na prizemlju sa konobom i zahtjevali su tri spavaće sobe sa svojim vlastitim kupaonicama – baš kao i što je tradicionalno u Američkim stanovima i kućama. Stručan tim kojeg su kontaktirali odmah su se bacili na posao i napravili su predivnu transformaciju.

Nisu ni mislili na to da će njihov novi dom zasijatu u tako predivnom ruhu. Ova kuća je nazvana ”Hrvatski san” upravo po ”Američkom snu”. Podsjeća dosta na tradicionalne američke domove ali ipak je nekako u hrvatskom stilu.

Nisu ni pomislili da će njihov novi dom biti naslovna strana mnogih časopisa arhitekture i uređenja enterijera. Novinari i dizajneri bili su oduševljeni ovom kućom iz Trilja na rijeci Cetini. Pogledajte i sami kako izgleda ovaj dom.

 

Tags: , , , , , , , ,


Fatal error: Out of memory (allocated 119545856) (tried to allocate 20480 bytes) in /srv/users/serverpilot/apps/dizjandoma/public/wp-includes/meta.php on line 837