Najpoznatiji teniser svijeta je bez ikakve sumnje srpski teniser Novak Đoković koji je osvojio srca publike širom svijeta što zbog svog sportaškog talenta pa i tog koliko je veliki humanitarac koji pomaže koliko god da može. Naime, Novak se plasirao u četvrtfinale mastersa u Rimu , ali to nije velika teniska vijest dana.

 

 

Naime, vijest dana koja je brzinom munje obišla cijeli region od Crne Gore do Hrvatske ljudi iz svijeta sporta zovu da pitaju da li je to baš istina a glasi – Novak Đoković će 1. juna vratiti svoj Teniski centar u Beogradu. Klub prestaje da radi. Dprćuli svi su manje više upoznati sa tom namjerom , njihov radni odnos će prestati do tog datuma ,a jedino će se sa nekim već sponzorisanim igračima saradnja nastaviti. Ovaj centar postoji 15 godina , na njemu je odigrano sedam ATP turnira i jedan WTA kao i bezbroj drugih takmičenja. Glavna je baza Novakovih priprema i treninga ali i drugih tenisera kako sprpskih pa tako i veliki broj  inostranih tenisera šiirom svijeta.

 

Razlog za ovu odluku još nisu poznati u javnosti ali će detalji biti objavljeni veoma brzo kada izdaju zvanično saopštenje.. Koliko je ovaj potez neočekivan i šokirao može se zaključiti da je TSS prije nekoliko dana najavio da će se neki od turnira Novi vijek srpskog tenisa igrati na terenima Centra Novak. Međutim sve će se bolje znati kada Novak Đoković izda zvanično saopštenje i sve detaljno objasni, sve do tada razlozi ostaju nepoznati za javnost.  Koje je vaše mišljenje o ovome? Pišite nam u komentarima?

 

Oglasi