All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

NAMJEŠTAJ POGODAN ZA SVA GODIŠNJA DOBA !

loading...

NAMJEŠTAJ POGODAN ZA SVA GODIŠNJA DOBA !

Prošlu 2014.godinu su obilježila četiri nova proizvoda nazvana po godišnjim dobima i mjesecima, a sve odlikuje neformalna i linearna  silueta i primjena originalnih boja i materijala, prije svega metal.

“April”, “maj” i “juni” police su novi dekorativni koncept objekta u objektu, koje krasi inovativna modularnost i dizajn . “Nije to obična polica za knjige, već i objekat sa ličnim pečatom . Ove police u sivoj nijansi mogu se kupiti pojedinačno ili u setu i napravljene su od mat ofarbanog metala, a dostupne su po želji kupaca i u nekoliko boja – crnoj, bijeloj, šafran žutoj, zelenoj menta, crvenoj, plavoj ,  antracit sivoj, golubije sivoj, puder roza i braon .

Kolekcija je zatim proširena proljeće i ljeto komodama, koje su posebne po trapezoidnom obliku i svijetloj metalnoj osnovi. Komode su napravljene od lakiranog drvenog rama te obojene metalne osnove a dostupne su u šafran žutoj, bijeloj, antracit sivoj i mat crvenoj boji. Ljetnja komoda se isto tako može koristiti kao sto.

Krevet ima metalnu osnovu istog trapezoidnog oblika, sa sličnom siluetom kao i ostali nameštaj dok baza može biti prefarbana u mat antracit sivu, crvenu ,golubije sivu, mint zelenu i šafran žutu. Uzglavlje sa drvenim ramom i poliuretanskom postavom je zatim presvučeno sa tkaninom ili kožom i dostupno je u dvije različite visine.

Tags: , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...

ODLIČNE IDEJE ZA STEPENIŠTE

loading... ODLIČNE IDEJE ZA STEPENIŠTE – ponekad stepenište može predstavljati najljepši dio jednog doma...