NAJPOŽELJNIJI STILOVI SPAVAĆIH SOBA – igra tonova crne i sive boje je u trendu!

Ovaj dizajn spavaće sobe je u ekscentričnom i pomalo muškom stilu koji se odlikuje igrom tonova tamnosive i crne boje. Originalan šareni efekat mu daju tapete iz kolekcije Fibres .

Zanimljiv dizajn ima i jastuk na štrafte , položen je na stolčić od crnog eloksiranog aluminijuma sa stilizovanim rupama  koji je dizajnirala Patricia Urquiola, a proizvodi ga firma B&B Italija.

Putni kofer je izrađen od pergamenta i bijele kože,koji je dizajn iz 1930. godine (Robertaebasta ). Tabure Pouf 45 je zagasite boje koji se savršeno uklapa a na njemu je podna lampa Bon Ton  sa stalkom u boji dima i abažurom od šantunga.

Krevet Iseo u ramu od aluminijuma i uzglavljem presvučenim kožom boje bijele kafe je savršen  za kuću u nekonvencionalnom stilu. Rad od istog dizajnera je zastupljen i kod ukrasog  prekrivača i jastuka  kao i metalnog stočića. Tu su još i crni jastuk i jastuk sa navlakom.

Uzglavlje i ram od drveta sa završnim slojem od izbijeljene hrastovine ga čine elegantnim i modernim . U prvom planu se na drvenoj klupi nalaze : jastuk za meditaciju , posuda za čaj i čajnik koji čine savršenu dekoraciju . Tu su još prekrivač sa resama,jastučnica  rupičasti pokrivač u sivoj nijansi.

Oglasi