NAJSTRAŠNIJI HOTEL NA SVIJETU – kapsula sa pogledom na carstvo!

Ako ste ljubitelji putovanja  i jedva čekate da spakujete kofere u potrazi za novom avanturom, ovo je pravi izbor destinacije za vas – transparentni apartmani vise sa strme planine u Peruu u Svetoj dolini Inka . Da bi došli do njega potrebno je da se oslobodite straha od visine .

Turistička firma  “Natura Vive” svojim gostima nudi jedno novo iskustvo –boravak u Skylodge Adventure apartmanima u srcu drevnog carstva Inka. Ovakvi apartmani nalik staklenim kapsulama vise sa litice planine, na visini čak od 400 metara, te nude impresivan pogled na Svjetu dolinu Inka i rijeku Urubamba.

Ako zakažete boravak u jednom od ukupno tri apartmana to je veliki izazov kao i popeti se uz strmu planinu na kojoj se nalazite. Ukoliko uspijete, imaćete dvije opcije – da se popnete ili da se sa vrha, pomoću užeta, spustite do njih.Apartmani su od monumentalnog grada Kuska, drevne prestonice udaljeni samo oko sat vožnje. Kada stignete do gradića Olantajtamba, iskusni vodiči će vam  dati svu potrebnu opremu i objasniti kako da došete do gore , odnosno spustite niz liticu.

Oglasi