All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

LIJEPE IDEJE ZA MALE TERASE

loading...

LIJEPE IDEJE ZA MALE TERASE – mnogima terasa u stanu služi isključivo kao skladište

1. Ogledalo na terasi

Sigurno ste već čuli da ogledalo vizualno uvećava male prostorije. Zašto ovaj optički trik ne biste iskoristili i za vašu terasu? Postavite ogledalo čitavom dužinom zida i vaša terasa će izgledat puno veća.

 

2. Radni ćošak

Da bi se terasa uredila u mjesto za rad, potrebno vam je samo nekoliko stvari: udoban manji dvosjed, sklopiva radna površina (potreban materijal možete naći i u “uradi sam” trgovinama) te komoda na koju ćete smjestiti potrebne dokumente, uredski materijal i sl.

3. Oaza za čitanje

Terasa je jedno od mjesta u stanu koje propušta najviše sunčeve svjetlosti. Iskoristite tu pogodnost i nekadašnje skladište za nepotrebne stvari uredite u mjesto za opuštanje uz omiljenu knjigu.

4. Kafić na terasi

Zvuči neobično i neizvodljivo, ali mala terasa se zaista može preurediti u prostor koji će izgledati kao pravi kafić. Ključ je u odabiru funkcionalnih, ali i kompaktnih dijelova namještaja kao taburea, uskih dvosjeda i stolova koji se ugrađuju u zid.

5. Dašak orijenta

Ako ste ljubitelj neobičnih stilova ili želite unijeti malo egzotike u vaš stan, idealno mjesto na kojem možete pustite mašti na volju jeste baš terasa. Posjetite lokalni india shop jer ove trgovine obiluju raznovrsnim ćilimima i prostirkama sa orijentalnim motivima, niskim stolićima i lampama. Kao ukras možete postaviti i nargilu koja je u posljednje vrijeme jako popularan način opuštanja i razonode.

Tags: , , , ,

Related posts