All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

ODLIČNO RJEŠENJE ZA UŠTEDU PROSTORA

loading...

ODLIČNO RJEŠENJE ZA UŠTEDU PROSTORA – prilikom osmišljavanja interijera malo stvari zadaje toliko puno glavobolje kao uređivanje kupaonica malih dimenzija

U narednom tekstu saznat ćete više o 3 različita modela kupaonica, čija su zajedničke osobine kompaktnost te multifunkcionalnost.

Prenosive kupaonice

Na spomen prenosivih kupaonica, u glavi nam se odmah slika javnih WC-a i čitavim tijelom prostruji neugodna jeza. Ali originalni koncept Fernanda Silve nije ni nalik neuglednim  kutijama na koje smo navikli. Njegova kupaonica podesive veličine napravljena je tako da se uz minimalan napor može ugraditi u bilo koji ćošak vašeg doma. Ipak, ne dopustite da vas kompaktne dimenzije zavaraju – u samo nekoliko kvadrata spakirani su tuš kabina, umivaonik, komoda, fen, ogledalo pa čak i vaga.

Kupaonica ugrađena u zid

Sigurno ste pročitali gomilu prijedloga o tome kako uštedjeti prostor ugrađivanjem namještaja u zid. Postoje rasklopive police, kreveti i stolovi, a najnoviji izum jeste i ugradbena kupaonica. Osnovna ideja pri izgradnji ovog modela jeste da se sve instalacije sakriju iza jednog zida a rezultat je oslobođen prostor, jer je kupaonica nalik na plakar – WC školjka, tuš kabina, ladice i umivaonik izvlače se te sklanjaju po potrebi.

Kupaonica sa pokretnim elementima

Još jedan način uštedjeti prostor jeste i to da sve instalacije u njemu smjestite na jedno mjesto. Upravo to omogućava kupaonici futurističnog izgleda nalik na rotirajući stup. U ovom mozaiku elemenata, jedni na druge naslagani su WC školjka, umivaonik, 2 police za odlaganje stvari, rezervoar s vodom kao i dva tuša. Još jedna prednost ove kupaonice jeste što je prenosiva, pa je možete premještati po želji.

Tags: , , , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...

Leave a Comment

Top