Lepa Brena je svakako jedna od najpoznatijih pjevačica na našim prostorima koja je u vrijeme bivše Jugoslavije harala domaćom javnom scenom. Brenin izgled je uvijek isti i odoljeva vremenu koje protiče tako da pjevačica izgleda jednako lijepo kao i na početku svoje karijere. S druge strane njena snaha Aleksandra Prijović je trenutno u usponu karijere i već ima veliki broj obožavalaca te je itekako popularna.

 

Naime, pjesme Aleksandre Prijović su itekako prihvaćene i skoro pa svaku pjesmu koju pjevačica snimi u kratkom vremenskom periodu postaje veliki hit. Iako su njih dvije u istom poslovnom svijetu a mnogi nagađaju da je njihov odnos u porodičnom životu zategnut. Uprkos svim tim nagađanjima ova snaha i svekrva imaju jako lijep odnos pun poštovanja i razumijevanja sa obje strane.

 

Lepa Brena veliki naglasak stavlja na lijep porodični odnos , ona Aleksandru obasipa velikom količinom ljubavi i pažnjom kao i svoju djecu. S obzirom da nema kćerku i da žali za tim , snahu je prihvatila kao svoju kćerku i lijepo se ponaša prema njoj. Aleksandra se lijepo uklopila u cijelu porodicu i pokazuje veliko poštovanje prema porodici Živojinović. Aleksandra je tokom gostovanja u emisiji Amigi show istakla je kako je Brena jedna brižna osoba i bilo da je u pitanju slavlje kao što je rođendan ili neki praznik Brena joj pokloni čarape. Pjevačica je kroz smijeh rekla da iza Breninog poklona ne stoji neka skrivena namjera. Lepa Brena je i uvijek će biti velika podrška Prijovićki na njenom velikom koncertu koji će biti održan u septembru.