Pjevačica Viki Miljković može se pohvaliti da ima veoma uspješnu karijeru i hitove koji se baš dugo slušaju. Pored uspješne karijere tu je i muzičko takmičenje Zvezde granda u kojem je pjevačica već dugo aktivan član čak nekoliko godina. Viki je sa suprugom Tašketom u sretnom braku u kojem su dobili jednog sina Andreja.

 

Naime, Andrej za razliku od svojih vršnjaka ne voli da se pojavljuje u javnosti te ne koristi slavu roditelja nego svoj ka uspjehu gradi sam. Trenira tenis i zaista je odličan u tome , a od roditelja ima poptpunu podršku. Andrej je donijeo odluku da strpljivo gradi karijeru na teniskim terenima , pa veliki dio svog vremena posvećuje fizičkoj kondiciji , čak i kada je na raspustu on svaki dan ustaje rano i ide na treninge.

 

On je sada već veliki momak koji bi uskoro roditeljima mogao da dovede i djevojku. Pjevačica je otkrila kakvu snahu priželjkuje a kako kaže da je izbor samo njegov ali bi voljela da je to žena koja poštuje njega kao i nju. Viki je rekla kako se približilo to vrijeme Andrej nije više mali on se uveliko bavi sportom , njegova glavna briga je trenutno škola , iako mnogo trenira i trudi se da bude najbolji u tenisu. Pjevačica Viki je dodala da će se truditi da bude dobra svekrva, a poznato je da ona i Taške imaju brak kakav mnogi sanjaju a Viki svoju privatnost ne eksponira javno te je sasvim jasno zbog čega se njen sin Andrej ne voli da pojavljuje u medijima.