Poznati bračni par, glumci Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković ujedno važi za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Ovaj par već dugo godina živi zajedno, a u njemu su dbili dvije kćerke koje su došle kao kruna ljubavi između njih dvoje. Blizankinje vera i Mila su sada vež tinejžerke koji su ponos svojim roditeljima , lijepe i pametne djevojke.

 

Poznati par svoj privatni život krije od očiju javnosti ali sve do prošle godine kada su zajedno sa kćerkama pojavili se na jednom događaju i tada je javnost mogao da vidi o kakvim se to ljepoticama radi , ali zanimljiva je činjenica da iako su one blizankinje one ne liče jedna na drugu. Jedna više liči na mamu, a druga je ista tata. Ova skladna porodica prisustvovala je dodjeli nagrade u Narodnom pozorištu i nakon što su fotografisane na društvenim mrežama je pokrenuta debata koja je ljepša što djevojčica nije važno.

 

Kćerke ovog glumačkog para imaju potpuno različito interesovanje koje se vidno razlikuje od interesovanja njihovih roditelja. Mia voli moderne ples dok Vera trenira rukomet a zanimljivo je to što par i ne voli što se njihova kćerka bavi rukometom jer je to pomalo grub sport za djevojčicu. Ove djevojčice su posvećene svojim sportom i ne propuštaju niti jedan trening, a Sloba i vojin ih rado voze na iste i redovno su u publici kada imaju neko takmičenje ili nastupe i naravno navijaju za njih. Tako su nedavno imale nastupe isti dan , ali su roditelji uspjeli da stignu na oba događaja što je glumica objavila na Instagramu na kojem je napisala mama može sve. Uz Slobodu redovno možemo da viidmo na tribinama i njenu sestru Draganu koja rado navija za svoje sestričine i veoma često zna da i zamijeni roditelje i prati sestrične na njihove nastupe.