Pomračenje Mjeseca u Škorpiji počelo je jučer u 19 i 23 sata , a ovaj aspekt najviše će imati utjecat na ova 3 horoskopska znaka. Naime, kada se pomračenje Mjeseca dogodi u znaku Škorpije to znači da će mnoge tajne isplivati na površinu. Tada ćemo imati tendenciju da preuveličamo probleme koje imamo, a koji nisu toliko dramatični koliko mi mislimo tada da jesu. Također pun Mjesec u Škorpiji nagovještava kraj starog ciklusa i početak novog što znači da ćemo doživjeti jednu potpuno novu transformaciju u našim životima. U nastavku vam donosimo horoskopske znake na koje će pomračenje Mjeseca u Škorpiji najviše uticati.

 

Škorpija
Sada je pravo vrijeme za suočavanje sa ličnim strahovima i blokadama koje vas usporavaju da krenete naprijed. Pojedini problemi mogu da vam djeluju mnogo teže a ustvari stvari neće biti toliko dramatične. Vaša podsvijest će kreirati takav scenario, probajte da ostavite loše stvari iza sebe i stavite fokus za novim stvarima.

Bik
Ovo pomračenje Mjeseca će se dogoditi u vašem polju partnerstva tako da očekujete krizu ili krah. Naime, veličina tog straha biće uočljiv u narednim mjesecima. Moguće je da ćete dobiti novog poslovnog partnera, a ukoliko ste u braku odnos će morati da se mijenja. Partner ima pogrešne predstave o vama koje nisz realne.

Vodolija
Pun Mjesec u vašem 10 polju donosi vam velike promjene na radnom mjestu. Također možete lako da promijenite posao u intervalu od narednih 6 mjeseci jer vam je dosta svega, promjene na poslu su u narednim mjesecima neizbježne. Ako želite promjenu nakon stagnacije onda će se to i dogoditi.