JEDNOSTAVNA KUĆA U JAPANU SA DOBRIM OSVJETLJENJEM I DRVENIM ELEMENTIMA!

Prilikom izgradnje ove kuće postojali su određeni problemi kako zbog prilaza sa ulice tako i zbog velike gustine izgrađenosti. Tako se pored neophodnosti da se raspoloživi prostor maksimalno iskoristi, nametnuo i izazov da se očuva privatnost u unutrašnjosti kuće.
To je zbog toga što je unutrašnjost objekta u prizemlju vidljiva sa ulice. Da bi se ta privatnost što manje ugrozila, u prostoru  su organizovane zajedničke prostorije namjenjene dnevnim aktivnostima.

Na spratu su smještene prostorije privatnog karaktera.One su jako dobro osvjetljene preko velikih staklenih površina, koje  su od neželjenih pogleda prolaznika zaštićene drvenim rešetkastim elementima na samoj fasadi. Dva sprata  objekta fizički su povezana uskim jednokrakim stepeništem, a vizuelno galerijom smještenom uz njega.
Prostorije na spratu, sa izuzetkom spavaće sobe i toaleta, osmišljene su kao otvoren, fleksibilan prostor. Dječji prostor za igru, prostor za čitanje , radna soba i soba za goste su namjene koje  se u ovaj prostor mogu integrisati .