Na osnovu događaja u protekloj godini, odlazak čelnika Bolonje mogao bi da predstavlja najizazovniji trenutak za Miroslava Mihajlovića, sina Siniše Mihajlovića. Porodica ga je od milja zvala Miro, a nakon sahrane se obratio ocu preko Instagrama kako bi ga uvjerio da će ispuniti njihove zajedničke obaveze. Miro je izrazio zahvalnost svom ocu, priznavši ga kao svoj stalni izvor ponosa i inspiracije tokom života. Uprkos teškim okolnostima, obećao je da će se pridržavati očevih učenja, da će istrajati i ostati hrabar i izdržljiv. Miro je obećao da će se maksimalno potruditi da svog oca učini ponosnim, jer je vjerovao da ga očev duh čuva i daje mu snagu. Uz ove iskrene riječi, potom je krenuo u akciju koja je mnoge dirnula do suza.

 

Miroslav, treće od šestoro djece poginulog napadača, ima tetovažu očeve fotografije na butini. Sin Siniše Mihajlovića je jedno vrijeme krenuo očevim stopama i pokazao talenat u fudbalu. Međutim, otišao je u penziju zbog nedostatka uočenog potencijala. Bio je u mlađim timovima Lacija, Tordikinta i Sampdorije, ali je na kraju odlučio da se potpuno posveti studiranju i postigao impresivne rezultate. Uprkos strasti prema fudbalu, Siniša je ponosan na svog nasljednika, a ponos je izrazila i Arijana dijeljenjem fotografije sa Miroslavom i srdačnom porukom. Pretpostavlja se da je riječ o rođendanskoj čestitki, a iako je fotografija iz prethodnog braka Siniše i Arijane, svi se nadaju da i majka i sin i dalje zadrže vesele osmijehe, pružajući malo utjehe Siniši usred njegove tuge, a i s obnovljenom nadom gledaju u budućnost.

 

Inače, Dušan Mihajlović, sin pokojnog Siniše Mihajlovića, ljetovaće u Srbiji. On će boraviti u luksuznoj vili u Porto Cervu i prisustvovati brojnim drugim događajima. Nedavno je Dušan podijelio kratak snimak sa Dunava koji nas navodi da vjerujemo da trenutno boravi u kući svoje bake Viktorije. U Novi Sad u Srbiju stigao je sa ujakom Draženom Mihajlovićem, koji je, inače, dobio počasno državljanstvo grada zbog otkrivanja murala posvećenog njegovom pokojnom ocu. I Dražen i Dušan zahvaljuju se gradu Novom Sadu, udruženju i stanarima zgrade što su omogućili da mural bude postavljen na ovako značajnoj lokaciji. Naime, mural se nalazi u blizini Limana 1, gdje je boravio Siniša Mihajlović, a pozicioniranje portreta pruža pogled na stadion na kome je renomirani fudbaler počeo i završio svoju sjajnu karijeru.