All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

ISKORISTITE STARE LADICE

loading...

ISKORISTITE STARE LATICE – Imate u svom domu neki stari radni stol s ladicama koji više nije upotrebljiv?


Od starih ladica koje više nisu u upotrebi možete napraviti police. Jednostavno ih možete pričvrstiti uza zid i u njima izložiti svoje omiljene obiteljske fotografije ili dekorativne drangulije koje ste sakupili tokom života.

Stalak za vaše biljke je također odlična stvar koju možete kreirati od starih ladica. Jednostavno postavite nogare svojoj ladici, obojite i dekorirajte po svom ukusu i dobili ste novi ukrasni komad za svoj vrt, terasu ili pak dnevni boravak.

Ukoliko imate mali stolić s ladicom, prefarbajte ga i dotjerajte i pretvorite ga u prelijepu saksiju sa nogarima, koja može krasiti prostor ispred vaših ulaznih vrata ili napraviti zanimljivi i razigrani ambijent. Od tri ladice, možete kreirati saksiju sa sistemom za samostalno zalijevanje – uklonite im dno, dodajte zemlju, šljunak, jutu te biljku po izboru!

Takođe od starog ormara s ladicama možete napraviti interesantan dodatak u svom vrtu. Samo izbušite nekoliko rupa u dnu svojih ladica kako bi imale drenažu, te dodajte zemlju i biljke i to je to.

Tags: , , ,

Related posts