All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

IKEA PROIZVODI ZA LJEPŠE LJETO U GRADU

loading...

IKEA PROIZVODI ZA LJEPŠE LJETO U GRADU – sa kompanijom IKEA ne morate putovati daleko da biste ove godine uživali u suncu

Nije bitno je li vam je vanjski prostor visoki balkon, lokalni park ili pak urbani vrt na terasi, uz malu pomoć švedskog brenda i njihovih veoma povoljnih komada namještaja, tekstila, te asesoara za biljke i osvjetljenja, možete kreirati svoju vlastitu oazu koja vaše ljeto pretvara upravo u ono što želite i ono što vreli ljetnji dani trebaju predstavljati.

Sve što je potrebno napraviti jeste osloboditi se teške obuće i garderobe te počnete uživati u sunčanim danima i dugim pričama tokom toplih noćnih sati provedenih na otvorenom.

Ako imate malo mjesta za vrt usred urbanog dijela grada, prostor u kojem možete napraviti pauzu ili uzgajati cvijeće i povrće, kolekcija namještaja kompanije IKEA može vam pomoći dobiti željeni komfor na svom mjestu ispod sunca, ili u hladovini, zavisi od uslova vaših želja, naravno.

Sa samo nekoliko madraca, udobnih ležaljki i nekoliko vanjskih lampi, možete preurediti bilo koji balkon u idealno mjesto za uživanje u zvjezdanim ljetnjim noćima. HAMO ležaljke mogu biti jako lako sklopljene i sklonjene u stranu, tako da predstavljaju vrlo dobar izbor za sve male vanjske površine.

Tags: , , ,

Related posts