Danas ponovo pišemo o najgledanijem rijaliti takmičenju zadruga , a u posljednih nekoliko dana veoma je burno te kako se bliži kraj mnogi učesnici su nervozni i veoma brzo do dolazi do velikih sukoba. Naime, najaktuelnija tema ove sezone su učesnici Zvezdan, Ana i Anđela a od prije par dana i Maja Marinković koja je ušla u vezu sa Zvezdanom.

 

Zvjezdan je neko vrijeme bio miran odnosno samo nekoliko dana , a  to mislimo na njegove iznenadne napade agresije i ponašanje ali to nije dugo potrajalo pa je se ponovo počeo da ponaša kao nasilnik i razbojnik a sve je počelo jučerašnjom emisijom kada je se ponovo vratio na staro. Naime,  Ana i on su se žestoko posvađali te je obezbjeđenje smirilo situaciju ali s obzirom da je Zvezdan nepredvidljiv i nikada ne znaš kada će ponovo napasti  pa je ponovo  probudio svađu koja je sada bila još brutalnija.

 

U jednom trenutku je došao u pušionicu gdje je bila Ana koju je brutalno napao pa joj je zaprijetio mnogim stvarima dok je Ana bila frapirana od straha i s nevjericom gledala njegovo ponašanje i riječi a obezbjeđenje je nekako ga izvuklo iz kuće pa su na kraju skroz napustili imanje. Otišao je produkciju kako bi se makar malo smirio. Na jednom snimkiu se čuje kako Maja govori da su ga odveli, a u nastavku teksta vam ostavljamo video snimak kako bi sami pogledali kako je to jučer sve izgledalo. Šta vi mislite o ovom ponašanju u rijalitiju? Svoja mišljenja nam pišite u komentarima ispod ovog posta.

 

Oglasi