All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

GOSTOLJUBIVE ŠEME ZA DIZAJN

loading...

GOSTOLJUBIVE ŠEME ZA DIZAJN – eksterijer ovog doma, koji je nastao u realizaciji Kena Fulka, predstavlja pravu razradu njegovog interijernog dizajna


Dnevna soba s udobnim bijelim foteljama čiji stil vrlo lako kompletira bijela sofa, ali i kamin, čine zajedno sa jednakim prozorskim otvaranjima idelan sklad. Međutim, bijela boja dominira i na ostalim dijelovima namještaja, a ne samo ove komade. Debeli tepih ispod sinusnog stola, abažur lustera i strop uvećavaju umirujuću prirodu bijele boje.

Inicijalni dizajn i stil Kena Fluke sadrži svoje jasne znakove u cjelokupnoj kući, a trpezarijski prostor je idealan primjer toga. U njemu se nalazi stol za 6 osoba koji promoviše luksuz i eleganciju uprkos tome što je kreiran od veoma dostupnih materijala. Ovaj stakleni stol sa svojih šest stolica pruža gostoljubivu vibraciju koja posjeduje i mnogobrojne finese.

Upotreba bijele boje u dijelu za kuhanje, te i cjelokupoj kuhinji, akcentira čitavu šemu boja ostatka kuće. U ovom dijelu  i dalje su najdominantniji njegovi elementi, ormari, pultovi, kuhinjski otok, kao i ulazna vrata.

Na spratu se nalazi spavaća soba koja je jednostavno rečeno vrlo komforna.

 

Tags: , , ,

Related posts