DEKORATIVNI PLAFONI KOJI ČINE DNEVNU SOBU LUSKUZNOM- uz ovakve plafone sobe imaju posebnu čar!

Dekorativni plafoni upravo nude mogućnost da luksuzno i otmjeno uredite prostor!

A činjenice da se u ponudi jedne ruske kompanije nalazi više od 200 tekstura i boja , uz neograničene mogućnosti štampanja idealni su za ovakve ideje!

Ovakvi plafoni  da odgovore na svaki zahtjev kupca, te da se prilagode art deko stilu, enterijerima koji bude sjećanja na pravi život na dvoru, kao i toplim romantičnim ambijentima.

dizajnidom7

Iako ovaj otmjeni enterijer koji je prikazan ostavlja bez daha, malo je onih koji imaju čast da žive u ovako dizajniranim domovima. Zbog toga je kompanija Franstudio ponudila rješenja za moderne prostore, a neki od njihovih projekata su odma i realizovani .

Postavljanje elastičnih dekorativnih plafona gotovo je za samo 24 sata , tako da put do enterijera sa posebnim čarom nikada nije bio brži i  lakši .

dizajnidom6

dizajnidom4
Pored dekorativne funkcije ovakvi plafoni mogu da odgovore na svaki vaš zahtjev, te dodatne mogućnosti  koje pružaju ovi plafoni često mogu biti i odlučujući  faktor pri izboru.

Ovaj plafon potpuno ravnomjeran, otporan na deformacije, te ne zahtjeva farbanje, a idealan je i kod prikrivanja nepravilnosti, fleka od vode i  pukotina.

O njegovom kvalitetu najbolje svjedoči informacija da se na svaki proizvod dobija garancija od 10 godina, a jedan kvadratni metar ovog plafona može da izdrži težinu od  čak oko 18 kilograma.