BUDUĆNOST STIŽE: FUTURISTIČKI FRIŽIDER

Iz Samsunga nam dolazi „The Family Hub“, koji izgleda samo na oko u formi frižidera, dok se malo bolje ne pregledaju sve funkcije koje ovaj uređaj ima. Sudeći kako po imenu, ali i  karakteristikama, Samsungov uređaj je spreman postati pravi centar  jedne savremene obitelji.

39a

Zvuči sigurno kao previše plan za jedan kuhinjski aparat, ali Familiy Hub je u stanju da potpuno organizira sve kuhinjske aktivnosti. Možete slobodno zaboraviti na lijepljenje podsjetnika sa porukama na vratima starih frižidera, jer Familiy Hub uz  ekran od 21.5 inča preuzima funkciju pravog sekretara. Poput svih pametnih telefona koje mi danas koristimo, Familiy Hub dolazi i sa kamerom gdje svaki član obitelji može da prati stanje namirnica unutar frižidera čak i kada se nalaze van kuće. Liste za kupovinu isto tako se mogu preseliti u prošlost. Ako i niste sigurni šta imate u frižideru ili ukoliko neke namirnice ima  malo, jedan pogled preko telefona je dovoljan da sve te nedoumice nestanu.

40a

Jedna posebna funkcija koju donosi Samsung frižider jeste obavijest i o datumu isteka trajanja namirnica.

41a

Svakako da ova visoka tehnologija poput Family Hub frižidera ne može biti jeftina ali ako se upoređuje sa linijama trenutno najskupljih modernih frižidera, Samsung Familiy Hub je čak dvostruko skuplji. Svakako da ovi modeli poput Family Hub frižidera neće još uvijek biti svugdje prisutni.

42a

Oglasi