REVOLUCIJA ZA VAŠE KUPATILO – predzidni minijaturni vodokotlići!

Elemenat u kupatilu koji je  zaista neopdhodan a gotovo neprimjentan je predzidni vodokotlić, koji vam svojom praktičnošću i minimalizmom olakšava održavanje higijene.

Ovaj jednostavni  vodokotlić izvršava svoju funkciju i istovremeno osvježava kupatilo od neugodnih mirisa. Vodokotlić je u današnjim kupatilima neizbježnan, ali se nije lako odlučiti se za pravi model i odgovarajuću funkciju. Kompanija Geberit i ovog puta ima efikasna rješenja.

dizajnidom1

Da bi u kupatilu sve dobro funkcionisalo, potrebno je da proizvodi budu jednostavni. Novi predzidni vodokotlići su spoj efikasnosti, funkcionalnosti, ergonomičnosti i jednostavnosti. Predzidni vodokotlić koji je  model Geberit AP116 plus je napravljen od visokokvalitetne plastike otporne na UV zračenja i  oštećenja. Zaista je praktičan, ima dvokoličinsko ispiranje a specifičan je po svom jednostavnom dodatku koji služi za ubacivanje kocki za dezinfekciju.

dizajnidom3

dizajnidom2jpg

Ovaj otvor za ubacivanje dezinfekcijskih kocki kod ovog tipa vodokotlića je novitet, tako da korisnici imaju mogućnost da lako ubace dezinfekcijske kocke čija je primjena sada još jednostavnija. Nema više potrebe za otvaranjem cijelog poklopca vodokotlića, a do svježine u kupatilu se dolazi tako lako.

Oglasi