Pavel Globa, cijenjeni astrolog porijeklom iz Rusije, ima široko povjerenje ljudi u bivšim sovjetskim republikama i Evropi. Redovno dijeli astrološka predviđanja, a ovoga puta predviđa da će avgust 2023. godine biti izuzetno povoljan mjesec za tri određena horoskopska znaka. Tokom ovog perioda, sve će se uskladiti u njihovu korist, dajući im priliku da se opuste i uživaju u životu. Rakovi mogu predvidjeti da će dobiti dovoljno pažnje i naići na niz pozitivnih pojava, kao što su napredak u karijeri, nalet inspiracije i motivacije i trijumfi u ljubavi. Ova dešavanja će ojačati Rakove, podstaći samopouzdanje i zapaliti njihov entuzijazam za nove poduhvate. Što se tiče Djevica, avgust će im poslužiti kao kapija. Njihova profesionalna postignuća bit će visoko cijenjena, a kod kuće će biti cijenjeni zbog svoje njege prirode, pažnje i sposobnosti da uzvrate ljubaznošću.

 

Postizanje ravnoteže između vašeg ličnog i profesionalnog života će postati ostvarivo, omogućavajući vam da odvojite vrijeme za samousavršavanje i lični razvoj. Za pojedince rođene u znaku Vage, avgust će predstavljati značajnu odluku za starije osobe, koja će u velikoj meri uticati na njihove živote, poput rešavanja finansijskih problema, napredovanja u karijeri ili osnivanja porodice. Nebeska tijela vas uvjeravaju da nema potrebe za brigom jer ćete na kraju napraviti pravi izbor. Uz to, ovaj mjesec će biti okarakterisan obiljem vitalnosti i sposobnošću da ostvarite svoje težnje. Štaviše, prema numerologiji, osobe rođene između 14. i 22. u mjesecu spadaju u “karmičku zonu”.

 

One osobe koje su rođene 14. u mjesecu pokazale su pretjeranu pohlepu u svojim prošlim životima i sada se od njih traži da isprave svoje prethodne greške prihvatanjem umjerenosti. Osobe rođene 15. u mjesecu su u prošlosti činile teške greške. Prema numerologiji, sklopili su pakt sa đavolom, žrtvujući mu svoje duše. Kao rezultat toga, u sadašnjoj eri, oni su suočeni s izborom: prepustiti se privlačnosti tame ili ostati na putu pravednosti. Oni rođeni 16. u mjesecu bili su odgovorni za uništenje svega što su stekli u prethodnim životima. Shodno tome, njihova sudbina sada podrazumjeva popravljanje prekinutih veza. Na kraju, pojedinci rođeni 17. dana u mjesecu bili su vođeni neutaživom željom za slavom u svom prethodnom postojanju, što ih je dovelo do plagiranja ideja drugih. Shodno tome, nikada neće postići značajna postignuća u svojim životima. Ostatak pročitajte OVDJE.

Oglasi