Bebi Dol je bila jedna od najpoznatijih pjevačica u bivšoj Jugoslaviji. Predstavljala je čak bivšu Jugoslaviju na Evroviziji, a neke od njenih pjesama su popularne i danas. Nedavno je učestvovala u rijaliti takmičenjima na našim prostorima jer nije uspjela da oživi svoju pjevačku karijeru. Nadala se da će joj rijaliti programi pomoći da stekne publicitet i da će joj to dobro doći.

 

Finansijski problemi pjevačice su je naveli da učestvuje u rijalitiju, ali nažalost, to nije popravilo njenu situaciju. Nedavno je mladić koji radi u javnoj kuhinji obavijestio da je pjevačica sada redovan korisnik objekta i da je dosta smršala. Čovjeku se činila slabom i neprepoznatljivom te ju je jedva prepoznao. Nakon što su to čuli, novinari su kontaktirali pjevačičine prijatelje, koji tvrde da nemaju saznanja o situaciji i da neko vrijeme nisu bili u kontaktu sa njom.

 

Međutim, njeni prijatelji su izrazili zabrinutost za nju zbog raznih porodičnih problema. Njena majka, Magdalena, bila je bolesna i ona je preuzela odgovornost da se brine o njoj. Uz to, njena tetka se razboljela, što joj je to dodatno zakomplikovalo život. Uprkos tome što je njen brak sa Aleksom izgledao bez problema, njeni prijatelji vjeruju da je Baby Doll napustila svoju muzičku karijeru. Iako je planirala da objavi novi album početkom godine, to se ipak nikada nije ostvarilo. Kakvo je vaše mišljenje o ovakvim situacijama , kada poznate ličnosti i zvijezde dođu u ovakvu situaciju kada moraju da se hrane u narodnim kuhinjama ili čak da mole za finansijsku pomoć. Pišite nam svoja mišljenja.