U posljednja dva mjeseca porodica Ražnatović je u centru pažnje svih medija na našim prostorima. Prvobitno je fokus bio na rođenju Veljkovog drugog sina, Krstana. Ubrzo potom, Anastasija Ražnatović je otkrila da je trudna i da nosi djevojčicu i da je u vezi sa Nemanjom Gudeljom. Ova vijest brzo se proširila svim medijskim platformama, a čestitke su stizale iz cijelog svijeta. Ceca, koja već ima dvoje unučadi, bila je posebno uzbuđena zbog skorog dolaska unuke i to djevojčice.

 

Naime , nedavno su na vidjelo izašla veoma tužna vijesti. Nemanja Gudelj je na svom Instagramu podijelio da su on i Anastasija izgubili bebu, ali su bili riješeni da će pomoću ljubavlju da prebrode ovu nevolju. Kao odgovor, Anastasia je deaktivirala svoj Instagram profil kako bi privatno tugovala. Ipak, našla je snage da podrži Nemanju na njegovom meču Lige Evrope u Budimpešti, uprkos bolu koji je osjećala u tom trenutku.

 

Nakon gubitka kćerke, prisustvovala je ns tribinama i vjerno bodrila svog partnera, a čak je u jednom trenutku pustila i suze. Nemanjin tim slavio je pobjedu na terenu, a Anastasija je bila u njegovom zagrljaju. Ceca je na društvenim mrežama podijelila fotografiju para, ističući njihovu nepokolebljivu podršku jedno drugom u teškim trenucima bez obzira na veliku tugu i bol. Ceca nije krila koliko je ponosna na Nemanju i uspjehe njegovog tima, podijelivši sliku na kojoj drži veliki trofej i pohvalivši ga kao najboljeg zeta na svijetu. Koje je vaše mišljenje o ovome paru, Nemanjii i  Anastastiji? Pišite nam svoja mišljenja u komentarima ispod ovog posta ?