U Los Anđelesu, Marija Šerifović, proslavljena pop zvezda, nedavno je uz asistenciju surogat majke proslavila dolazak bebe. Međutim, njeni planovi za budućnost uključuju povratak sina Marija u Srbiju.

U pratnji majke Verice, Marija marljivo ispunjava zahteve svog voljenog sina, kome je od milja dala ime Mario, i koji je stalno uz nju. Marija je odlučila da osnuje svoj dom u Beogradu, gde će negovati i odgajati svoje dete. Marija Šerifović se pre dve godine preselila u raskošan stan na obali u Beogradu, značajan nadogradnju u odnosu na njeno prethodno prebivalište u naselju koje se nalazi na Novom Beogradu.

Čini se da je imala slutnju da postane majka, o čemu svjedoči i njen izbor da stekne veći posjed sa tri spavaće sobe i dva kupatila. Marijin stan odiše minimalističkim stilom, s bogatom lepezom pomno odabranih sivih tonova koji uljepšavaju svaki kutak i rupu.

Marija Šerifović (@serifovic) ima objavu koju je podelila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

 

Marija Šerifović se proteklih mjeseci vredno spremala za skori dolazak bebe u svoj stan, uz pomoć majke Verice. Početkom novembra postavila je video koji prikazuje svoje razne kućne poslove, uključujući i uređenje dječje sobe, dok se pobrinula da sve bude savršeno pripremljeno za dolazak njenog sina.

Oglasi