Prilikom odabira, neka vam oči budu vodič prema onome što vam najviše prija.

Promatrajte karte, zatvorite oči i odaberite onu koja vam ostavlja trajni utisak. Alternativno, prepustite se slučaju. Moguće je da vas proizvoljan izbor može dovesti do ispravne odluke. Kroz evaluaciju ličnosti otkrijte šta drugi smatraju neodoljivim kod vas. Šta verujete da je najzanimljiviji aspekt vaše ličnosti?

Karta 1 – Vaša sposobnost slušanja je bez premca. Posjedujete sposobnost da se uključite u razgovore o različitim temama, a da vas i dalje doživljavaju kao osobu od povjerenja i pouzdanosti. Vaše prisustvo tokom razgovora obilježeno je vašim dubokim nivoom razumijevanja i aktivnog angažmana sa osobom s kojom razgovarate. Ovu vašu kvalitetu mnogi visoko cijene, što vas čini traženim prijateljem. U partnerskim odnosima, vaše komunikacijske vještine i nepokolebljiva podrška donose snažnu snagu, ulijevaju povjerenje i uspostavljaju jaku osnovu za vezu.

Karta 2 – Duge kod vas najviše privlači vaš duh i neobična pažnja koju nesebično delite. Zbog vaše svesti o potrebama drugih i načina na koji doprinosite interakcijama i odnosima sa drugima, često možete biti u centru pažnje jer ljudi žele da budu u vašem društvu. Ne zaboravite da uspostavite ravnotežu i prihvatite nešto i od onih koji vam pružaju ruku.

Karta 3 – Umjesto da osuđujete druge, odlučite prihvatiti njihove nesavršenosti. Razumijete važnost ljubavi bez predrasuda i nastojite da sagledate širi kontekst svog okruženja. Namjerno se trudite da pomognete u njegovom rastu i napretku. Ako nastavite ovim putem, nema sumnje da ćete ostvariti velike podvige.

Oglasi