VIŠESTRUKO NAGRAĐIVANA KUĆA – pogled na ocean koji mami uzdahe!

Prelijepa luksuzna kuća modernog dizajna krasi obalu ostrva Vankuver smještenu u Kanadi. Kuća je nazvana  “Cadence”, koja se sastoji iz međusobno povezanih paviljona koji stvaraju”open space” koji se prostire na prostoru od 370 kvadratnih metara.
Pored toga što je energetski efikasna, kuća je napravljena od prirodnih materijala među kojim dominira drvo, i stoji u savršenoj  vezi za svojom prirodnom okolinom.

dizajnidom15

kuća i pogled na ocean

Interesantan dizajn krova kao luke podsjeća na umirujuće okeanske talase, što je veoma uočljivo na natstrešnici koja povezuje kuću sa garažom predviđenom za veći broj  automobila.
Veliki prozori obezbeđuju mnogo prirodnog svjetla, prijatnu atmosferu u domu i pogled na okean koji je dostupan iz svake prostorije. “Lebdeće” stepenice povezuje spratove  kuće i doprinosi modernom izgledu enterijera.
Staklena klizna vrata smještena u luksuzno opremljenom dnevnom boravku ka prostranoj terasi stvorenoj za vrhunski užitak. Kuhinja na otvorenom, prostor i kamin za sjedenje ograđeni su staklenom ogradom da se ne bi kvarilo uživanje u prelijepom pogledu.

dizajnidom17

dizajnidom16

Oglasi