VISEĆE LAMPE U SPAVAĆOJ SOBI – odgovarajuće osvjetljenje u najudobnijem prostoru!

Mnogima je krevet jedno od najdražih mijesta u svakoj zgradi ili stanu . To je zato što se tu osjećamo udobno i opuštajuće . U krevetu možete  čitati, pisati, razgovarati na telefon,ponekad nešto i pojesti i  gledati televiziju.
Kako bi to sve mogli raditi, potrebno vam je i odgovarajuće osvjetljenje pa se tako mnogi od nas odluče najprije  za kupnju lampe za noćni ormarić umjesto visećih lampi . Jeste li razmišljali o ugradnji viseće lampe u spavaćoj sobi?

dizajnidom11


Postavljanjem takvih lampi osloboditi ćete prostor za stvari i pružiti sebi kvalitetniju rasvjetu. Ukoliko poželite nešto intimnije svjetlo, to možete riješiti odogovarajućim potenciometrom kojim  se može regulisati jačina rasvjete.

Ugradnjom viseće lampe, imat  ćete više  prostora na noćnom ormariću ili pokraj kreveta.

dizajnidom12

dizajnidom13

Gdje postaviti viseće lampe u spavaćoj sobi?

Jedina stvar koju trebate znati prilikom ugradnje viseće lampe je da će ugradnja viseće lampe uticati na raspored namještaja . Ako ste od onih koji vola često premještati stvari , onda bi dobro trebali razmisliti prije nego što se odlučite da ih  postavite  na strop. U tom slučaju  bolje je  da  ipak imate klasične noćne lampe koje možete lako premještati zajedno sa  ostalim namještajem.

dizajnidom14

Oglasi