NAJLJEPŠA KUPATILA U 2016 GODINI – carstvo vaše intime !

Prostor koji je doživio najveću revoluciju  u poslednjih nekoliko desetljeća i koji je prešao  put od skrivene prostorije do današnjeg carstva vaše  intime je upravo kupatilo.

Udobnost, privatnost , luksuz i ekstremni  tehnološki  napredak današnjih kupatila  svi uzimaju zdravo za gotovo, a zaboravljaju da je iza njih duga istorija tehnoloških i  arhitektonskih  promjena. Kupatilo je prostor u svakom stanu ili kući  koji je doživio ubjedljivo najveću revoluciju, od uloge skrivenog prostora  do današnjeg glamura. Revolucionarni dizajn i tehnologije okrenute novom kvalitetu života, savršenstvo detalja i  stila  uzdignutih visoko iznad same funkcionalnosti  je slika savremenog kupatila.

dizajnidom15

dizajnidom16

Kako izgledaju najljepša kupatila u 2016. godini!

Prvorazredni događaj i dokaz krajnjeg napretka i nevjerovatnog dizajnerskog uspona u pogledu ove arhitektonske zone je  vrhunska smotra savremene umjetnosti,koja je održana u Bijenalu u Veneciji 2014. godine gdje su se izložila kupatila, a glavni je bio  Kurator Bijenala Rem Kulhas koji je označio  kupatilo kao vrhunski element u arhitekturi, fundamentalnu zonu interakcije, na najintimnijem nivou, između arhitekture i čovjeka .

dizajnidom18

dizajnidom17

Oglasi