VILA DONALDA TRAMPA VRIJEDNA PREKO 100 MILIONA DOLARA- evo kako izgleda!

Vila Donalda Trampa dizajnirana je tako da podsjeća na Versajsku palatu, pa nikoga ne čudi što impresionira već od samih ulaznih vrata, obloženih zlatom i dijamantima. Ekcentrična scena vas dočekuje i u dnevnoj sobi u kojoj vlada savršena simetrija – zasjenjujući ornamenti u boji zlata, mermerni zidovi , luksuzan namještaj u stilu Luj XIV, kristalni lusteri i korintski stubovi.

Klasična umjetnička djela su ta koja krase prostoriju: bronzana statua Erosa i Psihe na stolu i reprodukcija barokne freske Aurora iznad bijelog mermernog kamina. Na njemu se nalaze prave grčke vazne, u savršenoj simetriji.

dizajnidom13

vila donalda trampa
Ipak dominantnu zlatno-bež paletu prekine  neka velika tropska biljka.
Trpezarija Trampovih je slična i u ostatku stana opremljena namještajem Luj XIV i pozlaćenim predmetima među kojima je poslužavnik, čaša i šolja postavljenih na staklenom trpezarijskom stolu.
Radna soba Melanije Tramp je opremljena luksuznim namještajem, a ništa manje nije očaravajući  ni pogled koji se pruža iz prostorije. Iznad sofe je smještena reprodukcija Renoarove slike “Loža”. Melanija od 2010. godine je počela sa dizajnom nakita za kompaniju “QVC”, a njene kolekcije imaju potpis “M”.

dizajnidom14

dizajnidom11

Oglasi