VAKUMSKI LIFTOVI U KUĆI – štede prostor i energiju!

Moderni dizajn danas sve više preferira vakumske liftove u kući. Ovakvi liftovi su idealno rješenje za sve one koji žele da u svoj objekat postave lift koji će slabo pokretnim ukućanima olašati kretanje.
Kompanija Pneumatic Vacuum Elevators nudi u svojoj ponudi inovativne vakuumske liftove koji štede prostor, a koji ne traže dodatnu konstrukciju i pritom se veoma jednostavno postavljaju.

 

Na raspolaganju su liftovi koji mogu da prime do maksimalno tri osobe a svaki od njih omogućava nesmetan pristup osobama sa invaliditetom.Ono što ovakve preumatske liftove izdvaja od konkurencije jeste što su oni samostojeći i ne zahtjevaju tehničku prostoriju ni iznad niti ispod liftovskog okna da bi se lift mogao pokrenuti. Lift se isporučuje u svojoj čitavoj konstrukciji koja se lako montira ali i lako demontira tako da se može sa lakoćom prebaciti u novi objekat u slučaju preseljenja ukućana. Tokom vožnje liftom, vazdušni pritisak reguliše ravnomjerno i ujednačeno kretanje lifta. Lift se snabdjeva električnom energijom a njegova potrošnja je nula za spuštanje a 4,7 KW za podizanje.

Oglasi