NAPRAVITE NEOBIČAN ZIDNI SAT – pravo osvježenje koje će mu pružiti ove boje!

 

Na vama je da osmislite motiv za novi zidni sat i zabavite se njegovim  kreiranjem. Sve ideje koje vam danas predstavljamo jev eoma jednostavno sprovesti u djelo, a svakoj je zajedničko jedno – dovoljan će vam biti samo mehanizam jednog starog sata, a ostalo su sitnice koje ćete vi sami urediti po želji.

1. Sat kao uspomena slika

Ištampajte dvanaest najdražih  fotografija i postavite ih oko mjesta gde na satu stoje brojevi. Mehanizam sa kazaljkama postavite na sredinu, a fotografije stavite stepenasto, tako da prave krug oko mehanizma. Najveći izazov će biti to da precizno odmjerite gdje koja fotografija treba da stoji. Ukoliko želite, fotogafije možete i uramiti, zbog čega će djelovati još dekorativnije.

2.Savršeni minimalizam

Minimalistički uređen enterijer začinit ćete jednim jednostavnim dekorativnim satom sa neupadljivim kazaljkama. Vaše je samo da postavite ključne brojeve, a ostale brojeve zamijenite crticama. Model i materijal odaberite sami po želji – drvo ili metal.

napravite zidni sat

3. Neobičan štos

Nimalo nije glamurozan, ali ovakav sat će izgledati zabavno i dobro će se uklopiti u enterijere uređene u stilu industrijskog dizajna. Raznobojne plastične kašike i viljuške pričvrstite na mehanizam sa kazaljkom i budite sigurni da će na prvu privući pažnju svih koji ga ugledaju.

Oglasi