UZ OVE TRIKOVE UNESITE LUKSUZ U SVOJ STAN – veoma jednostavno do luksuza!

Tri – magičan broj

Dizajneri tvrde da triptih može svaku prostoriju da učini interesantnijom. Sve popularnije u poslednjih godina, ovakvo umjetničko djelo iz tri cjeline može biti poprilično skupo. Ali ga možete i sami napraviti. Umjesto unikatnog dijela, možete sa interneta preuzeti besplatnu sliku, odštampati je u velikom formatu, isjeći na tri dijela i uramiti.

dizajnidom10

Žar za dramom

 Savjetujemo da učinite vašu spavaću sobu zanimljivom tako što ćete ofarbati jedan zid u tamniju boju ili ga pak prekriti tapetama. To će sobi dati prefinjen izgled i  toplinu . Renoviranje samo jednog zida savršeno je za niskobudžetnu promjenu , jer ćete tako uštedjeti i vrijeme i novac.

dizajnidom11

Manje je više

Umjesto polica zatrpanih sitnicama, zagovara se minimalistički izgled. Nekoliko knjiga i vaza popunit će prostor bez stvaranja ikakve gužve. Zbog toga se uglavnom savjetuje korištenje predmeta različitih dimenzija i boja da bi policama dali lični pečat. Omiljeni dio dizajna ovog stana je pretvaranje beskorisnog prostora u funkcionalan kutak za čitanje i to  jednostavnim dodavanjem fotelje.

dizajnidom12

Stvorite iluziju

Jeste li znali da što je veći tepih, prostorija djeluje veće ? Dizajneri vole da učine prostoriju većom spajajući dva ili više tepiha. I ovde se može primeniti magični broj tri, jer su tri elementa ključna za vizuelno proširivanje svakog prostora. Tako neutralna paleta boja,veliki tepih, ogledala iza sofe  veoma efikasno utiču da mala soba izgleda dosta veće.

dizajnidom9

Oglasi