UZ OVAJ KOMAD NAMJEŠTAJA NAJBOLJE ĆETE ISKORISTITI 8 KVADRATA – praktičnost i modernost !

Svi oni koji imaju sreće da dobiju ovaj prostor uređuju ga prema svojim željama . Međutim, u ovako malom prostoru mašta se baš i ne može primjeniti , ali zato do izražaja dolazi  praktičnost. Vidjet ćete u stanu koji vam danas predstavljamo kako je ta praktičnost  dovedena do savršenstva, a korišćeni su i neki dobri trikovi za odlaganje stvari i  uštedu prostora .

dizajnidom5

dizajnidom6

Stan ima samo 8 kvadrata, jedan prozor i  mnogo svjetlosti .  Ipak, u tih 8 kvadrata smještene su sve funkcije potrebne za život u jednom stanu. Iako su stisnute veoma praktično su raspoređene, pa je otuda i poređenje sa švajcarskim oficirskim nožićem od Viktorinoksa.

dizajnidom8

dizajnidom7

Kada se uđe u prostor vidi se samo jedan veliki plakar čija je bjelina oplemenjena nježnim cvjetnim tapetama. Ispod prozora se nalazi kičinet, a odma pored njega vrata za malo kupatilo sa tušem. Ako otvorite jedna vrata na tom plakaru, pojavljuju se stepenice koje vode do kreveta na vrhu plakara i koje su istovremeno i biblioteka, čime se ostvaruje dupla funkcija tog prostora.

Oglasi