TERASA KOJU BI SVAKO POŽELIO – uređena da vlasnicima služi za zabavu i druženje

19a


Imati malu terasu u urbanoj gradskoj sredini parava je premija, pogotovo ako se ta terasa nalazi na vrhu zgrade. Uzdignuta visoko iznad gradske galame ova terasa na vrhu zgrade uređena je tako da vlasnicima služi za zabavu i druženje, te opuštanje od svakodnevnih problema.

17a

 

Njen položaj omogućava predivan pogled na grad iz udobnih sjedećih garnitura. Kompletna terasa obložena je drvetom i ispunjena je zelenim biljem kako bi se stvorio ugođaj prirode. Terasa je podijeljena na nekoliko razdvojenih sjedećih dijelova od kojih svaki ima svoju namjenu. Pa tako sa jedne strane se nalazi trpezarija na otvorenom, a do nje je smještena sjedeća garnitura za uživanje u pogledu i ispijanju jutarnje kave, dok u kutu terase je sjedeća garnitura u obliku slova U za druženje s prijateljima, te iza jacuzzia maleni stol i stolica namjenjeni čitanju.

terasa

 

Veliki jacuzzi je sakriven visokim i gustim čempresima od eventualnih pogleda sa obližnjih zgrada, kako bi stanarima omogućio intimu dok uživaju u toploj noćnoj kupki ispod zvjezdanog neba.

21a

20a

Oglasi