TERASA KAO INSPIRATIVAN RADNI PROSTOR – terasa je pravo blago svakog doma


Ukoliko imate terasu, predstavljamo vam nekoliko ideja za kreiranje radnog prostora baš u tom dijelu vašeg stana. Ako kojim slučajem veći dio svog posla obavljate iz svog doma, onda vam je savršeno jasno koliko radni prostor na otvorenom može da znači.

Dodavanjem jednog radnog stola i udobne stolice, dobijate kancelariju na terasi u kojoj možete uživati i svoj posao obavljati još efikasnije, i biti inspirisani pogledom koji se pruža oko njih. Nakon jednog dana provedenog u radu na terasi, shvatićete da je ovaj projekat preuređenja zaista isplativ. Koliko god truda da uložite u njega, vidjet ćete da je vaš nekadašnji prostor za rad, bilo da je bio u spavaćoj sobi ili u nekoj prostoriji koja je određena baš za te aktivnosti, puno bolji nego što ste mislili.

Nauka je više puta potvrdila da je radni prostor koji je dobro provjetren i dekorisan biljkama mnogo bolji za efikasnost radnika, pa vam zato savjetujemo da svoju terasu ukrasite saksijama sa cvijećem, koje može biti i ono jednostavno sobno koje ne cvjeta. Obratite pažnju da odabrete biljke koje mogu podnijeti toplotu koju ljeto donosi. Savetujemo vam  sukulente te razne vrste kaktusa, koje jako lijepo izgledaju, a dobro podnose one vrele dane, bez ijedne kapi vode.

inspirativan radni prostor

Oglasi