STILSKO OSVJETLJENJE U MODERNIM PROSTORIJAMA – snažan identitet i profinjen stil

Ovo je tvrtka koja govori univerzalnim i prepoznatljivim jezikom, dok je svaki od njezinih projekata jedinstvena i samostalna ideja, odnosno svaki od njih priča svoju, jedinstvenu, specifičnu i kreativnu priču o tehnološkom pravcu, i svaki od njih se koristi na drugačiji način.

13a

Kushi predstavlja kolekciju lampi, koja može oblikovati formu svjetlosti, a dizajnirali su je Alberto Sagia i Valerio Some.

stilsko osvjetljenje, osvjetljenje u modernim prostorijama

New York zidna svjetiljka predstavlja kolekciju visećih lampi, i inspirisana je šablonom “hot dog štanda”. Nju je dizajnirao Peter Jamison.

16a

Dawn i Tua, zidne lampe predstavljaju kombinaciju novih tehnologija, povezane sa upotrebom tradicionalnih materijala, pojačavajući estetsku vrijednost projekta, koji je predstavljen prošle godine.

14a

Viseća svjetiljka Clover odlično je kompletirala ovu kolekciju a u pitanju je skulpturalna svjetiljka, s cvjetnom inspiracijom. Ovoga puta, ona je ponovno predstavljena s LED sijalicom, koja pojačava njezinu estetiku i estetiku interijera u kojem se nalazi. Nju je dizajnirao Brody Nil.

Pod vodstvom Stefana Bordonea, predsjednika i kreativnog direktora, ova tvrtka postala je internacionalni gigant sa čvrstom reputacijom u polju osvjetljenja, s katalogom u kojem se nalaze individualni proizvodi ali i čitave zbirke, namijenjene rezidencijalnim i arhitekturnim primjenama.

Oglasi