SOBA ZA TINEJDŽERE KOJA ĆE ZADOVOLJITI SVE POTREBE

Jeste li spremni da opremite sobu tako da izgleda kao soba za tinejdžere? Imate i vi svoje želje koje želite da prhvate a oni pak imaju svoje potrebe? Pročitajte ove savjete koji će vam pomoći da dođete do pravog i zajedničkog rješenja.
Tinejdžeri u tim godinama žele privatnost i zbog toga njihovu sobu treba organizirati  kao samostalnu jedinicu u stanu gdje će moći da provode vrijeme na način na koji oni to žele.

dizajnidom2

soba za tinejdžere, uređenje sobe za djecu, uređenje sobe za tinejđere

Centralni dio svake prostorije je naravno krevet. Ako vam veličina sobe dozvoljava, najbolje je da planirate kupovinu širih  kreveta od standardnih 90 centimetara ili dodatni krevet ispod već postojećeg. Standardna dimenzija svih dušeka su 90×200 dok je slijedeća veća dimenzija 120×200 cm .

dizajnidom1

Tinejdžeri  imaju uglavnom dosta stvari: od garderobe, knjiga, muzičkih instrumenata i drugih stvari . Da bi soba bila lijepa i dobro organizovana , potrebno joj je obezbjediti dovoljnu količinu prostora za odlaganje stvari. Pored klasičnog ormara, potrebne su im i otvorene police,komodice i ladice.

Oglasi