SCREEN MATERIJALI KOJI ŠTITE OD TOPLOTE I SVJETLOSTI – u ljeto ćete ih obavezno poželjeti!

Opremanje kako vlastitih kuća tako i hotela, poslovnih prostora i javnih objekata zahtjeva posebnu pažnju, jer je potrebno zadovoljiti mnogobrojne standarde i norme u pogledu kvaliteta te i sigurnosti korištenih materijala, ali i pouzdanost samih tehničkih rješenja.

Indoor screen – U zavisnosti od želje klijenta i stila enterijera, svjetlosna propustljivost screenova može biti manja ili veća , a moguće je i potpuno zamračenje (tzv . „black out“ materijali), što je često jedan od zahtjeva u hotelima sa četiri i pet zvjezdica. Black out materijali se najviše primjenjuju tokom  opremanja hotela, pozorišta, kina ili konferencijskih sala .

Outdoor screen – Pored pomenutih screenova za unutrašnju, postoje i oni namjenjeni za outdoor upotrebu, koji se postavljaju  na spoljašnje staklene površine. Takvi modeli većinom imaju čvršću strukturu i dosta su otporniji na različite atmosferske uticaje, što treba da im obezbjedi duži vijek trajanja. Outdoor screenovi su odlična rješenje za ugostiteljske objekte sa velikim baštama.

Oglasi